martes, 14 de noviembre de 2006

LA FAMILIA CREIX
D’en mica en mica la família creix i això amb fa feliç perquè tenim tot el dret a discrepar de tot allò que no ens sembla be.
Tot i haver d’anar escoltant i llegint que aquest pacte de govern és legítim (cosa que ja se), a mi amb rebenta es que si de debò i com alguns de vosaltres ho heu escrit al vostres blocs, això ja estava precuinat, perquè han enganyat als ciutadans quant el que havien d’haver fet era presentar-se a les eleccions tots tres conjuntament.
Però ara amb venen al cap petites reflexions a tenir en compte:
Izquierda Unida abans anomenats ICV podem dir que ja han deixat l’espai eco-socialista lliure per tant que l’agafi un altre partit que si defensi allò que ara ICV submisa totalment al PSC ha deixat de defensar.
I perquè no ara l’espai independentista també està lliure ja que els ara ja dependents (del PSC) ERC = Esquerra Regionalista per la cadira també deixa buit aquest espai espero que hi hagi algun altre partit com per exemple el PRC = Partit Republicà Català agafi aquest espai ara ja orfe.
La Conclusió final es que ICV, ERC i PSC. Són la mateixa cosa.

3 comentarios:

Unknown dijo...

Algú se’n recorda de la fusió de Euskadiko Esquerra amb el PSPV? A qui li sona que el tripartit acabarà igual?

Eduard Oliván Vendrell dijo...

No sé que diu la legislació electoral al respecte, però per mi no és legítim un govern sortit del frau electoral que representa defensar programes diferents amb l'únic objectiu de sumar els vots suficients per reeditar el tripartit, pactat amb anterioritat a les eleccions.
Pregunta capciosa: si tant legítim és el pacte, per què tanta insistència en afirmar que el pacte ès legítim?.

Carles dijo...

Per què en Carod no deia que tornaria a fer el tripartit? Perquè és un fals. No cal que es presenti més com un "mans netes" perquè no ens el creurem. Ja s'ha retratat, un covard que amaga la mà. Llop amb pell d'ovella, però ja l'hem conegut.